BMW M Sport editions

Bij de letter M gaat het hart van menig autoliefhebber sneller kloppen. Meer comfort. Meer tech. Meer sport. Dat is waar de BMW M Sport Editions voor staan. De BMW M Sport Editions combineren het beste van twee werelden: het BMW High Executive pakket en Model M Sport. Het resultaat? Een rijk uitgeruste BMW met talloze, geweldige opties, zoals Navigatiesysteem Professional met touchscreen, lederen bekleding, stoelverwarming, 17 inch lichtmetalen M wielen en meer.

BMW M Sport modellen

Ervaar een BMW zoals het hoort met de BMW M Sport Editions! Bij Dubbelsteyn | de Fonkert, uw vertrouwde BMW en MINI dealers in de regio Zuid-Holland, kunt u kiezen uit verschillende modellen waaronder de BMW 1 Serie en BMW 2 Serie M Sport private lease Editions.

BMW-1-Serie

BMW 1 Serie

Dynamisch, vlot, connected. De BMW 1 Serie is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En met de introductie van de M Sport en Sport Line Edition geven we de BMW 1 een fraai, sportief uiterlijk. De BMW 1 Serie Sport en Sport Line Edition zijn niet alleen een verrijking voor het straatbeeld, ze geven u ook meer sportief rijplezier.

BMW-2-Serie

BMW 2 Serie

Bij de bouw van de BMW 2-serie wordt niets aan het toeval overgelaten. Vandaar dat hier een auto staat die in optimale conditie verkeert. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Stevig ondersteund door de sportstoelen blijft u bij elke beweging op uw plek. LED Verlichting zorgt in het donker voor beter zicht. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, zwarte hemelbekleding, elektrisch verstelbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting. Kortom: ultiem rijplezier.

Voordelen BMW private lease

Door uw BMW M sport editions te rijden via private lease, geniet u zorgeloos van een gloednieuwe BMW. U betaalt een vast bedrag per maand en kent de kosten. Private Lease kent geen risico’s. Onderhoud en reparatie worden gedekt door de leasemaatschappij. Ook de afleverkosten en de leges zijn inbegrepen in uw totale maandbedrag. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

Uw BMW M Sport edition proefrijden?

U kunt geheel vrijblijvend een proefrit aan huis of vanaf een openbare plek aanvragen. Uiteraard worden hierbij de richtlijnen van het RIVM gevolgd. Neem een kijk op de website van Dubbelsteyn | de Fonkert voor meer informatie over de BMW M Sport Editions.

aps-turbo
kroon-oil
shortlease
vdhtools.nl
KHM katalysators
winparts.nl
autoverleden
nha
Autoverleden logo

Autoverleden – schadeverleden via kenteken of chassisnummer opvraagbaar.

autoverleden.nl
OBDwarenhuis

Zelf je auto uitlezen? en opzoek naar deskundig advies? De oplossing voor uw diagnoseprobleem!

OBDwarenhuis.nl