Een auto kopen of via private lease aanschaffen

Een andere auto nodig en twijfel je tussen kopen en private lease? Wanneer je toe bent aan een andere auto kun je die natuurlijk kopen. Maar tegenwoordig kun je een auto ook privé leasen. Vaak is dat goedkoper omdat met private lease alle kosten, behalve de benzine, worden berekend via de lease som. Met een vast bedrag per maand weet je dan ook precies waar je aan toe bent. Maar het uitzoeken van een lease auto is nog niet zo makkelijk. Je moet vooraf wel de voorwaarden doornemen zodat je niet voor onverwachte zaken komt te staan. Doe je dat niet dan kan het zijn dat de kleine lettertjes van het contract je veel geld kunnen gaan kosten. Elke lease maatschappij heeft weer andere voorwaarden. Hoe weet jij dan welke lease maatschappij het meest geschikt is voor jou. Via Keuze.nl kun je eenvoudig de meest voordelige lease modellen vergelijken.

Vind eenvoudig dé private lease wagen die het beste bij je past

Een andere auto aanschaffen is niet zo makkelijk. Welk type auto wil je, een stationwagen, SUV of een MPV? Een automaat of toch met versnelling. Wil je rijden op benzine, diesel of ga je voor elektrisch rijden of misschien voor beide? En wil je een nieuwe auto of een tweede hands auto? En dan het allerbelangrijkste; ga je kopen of leasen? Kijk voor je de definitieve keuze maakt eens op de website van keuze.nl. Hier kun je eenvoudig alle private lease modellen vinden en deze ook vergelijken. Als je voor private lease wilt gaan is het wel belangrijk dat je let op de contactduur en de kilometer bundel. Hoe langer de contractduur, hoe voordeliger de kosten zijn voor private lease. De kilometerbundel is ook heel belangrijk bij het vaststellen van de kosten die jij gaat betalen per maand.

peugeot-private-lease

De voordelen van een private lease auto

Eigenlijk zorgt private lease voor rijden zonder zorgen. Je hoeft je namelijk geen zorgen te maken over een verzekering, pechhulp, onderhoud of schade. Het enige dat je buiten de maandkosten betaald zijn de brandstofkosten. Het maandbedrag blijft gedurende de hele contractduur hetzelfde dus je weet vooraf precies wat de kosten zijn voor een aantal jaar. Het aantal jaar kun je zelf bepalen. Hoe langer de leasetijd, hoe goedkoper het maandbedrag. We zetten de voordelen nog even op een rijtje:

  • Vast maandbedrag per maand.
  • Verzekering inclusief inzittende verzekering.
  • Ruitverzekering.
  • Onderhoud en reparatie via de dealer.
  • Banden via de dealer.
  • Pechhulp Nederland en buitenland.
  • Bij schade in Nederland krijg je vervangend vervoer.
  • De motorrijtuigenbelasting wordt verzorgd door lease maatschappij.

Het enige dat jij moet betalen zijn dus de brandstofkosten en eventueel het eigen risico voor schade die niet verhaalbaar is.

Een auto kopen of via private lease aanschaffen

Wanneer je een auto gaat kopen dan moet je in één keer veel geld investeren. Wanneer je dat geld niet voorhanden hebt of wanneer je het geld ergens anders beter voor kunt gebruiken dan is private lease een uitkomst. Met private lease weet je precies wat jouw maandelijkse lasten zijn. Bij keuze.nl kun je eenvoudig meerdere aanbieders én meerdere auto met elkaar vergelijken. Vragen die je hebt stel je aan een professioneel team. Hierdoor kun jij komen tot een goede keuze!

aps-turbo
kroon-oil
shortlease
vdhtools.nl
KHM katalysators
winparts.nl
autoverleden
nha
Autoverleden logo

Autoverleden – schadeverleden via kenteken of chassisnummer opvraagbaar.

autoverleden.nl
OBDwarenhuis

Zelf je auto uitlezen? en opzoek naar deskundig advies? De oplossing voor uw diagnoseprobleem!

OBDwarenhuis.nl