Exclusieve oldtimers als investering

Het geld brengt op de banken qua rente steeds minder op, daardoor kiezen er steeds meer mensen voor om ook in exclusieve oldtimers te investeren. Een grote aanbieder in oldtimers is catawiki. Om een kijkje te nemen, en mee te bieden op de voor u meest geliefde oldtimer kunt u zich gratis registreren.

Buiten eenvoudige en exclusieve oldtimers heeft catawiki ook een ruim aanbod aan youngtimers. Een oldtimerveiling spreekt voor zich, bij een youngtimer veiling moet men denken aan minder jonge auto’s die nog niet onder de categorie oldtimer vallen. Wel betreft het speciaal uitgevoerde en geliefde automerken. De autoveilingen worden door gespecialiseerde veilingmeesters samengesteld en uitgevoerd. Hierdoor staan de veilingen garant voor een gevarieerd en hoogwaardig aanbod.

De in de veiling aangeboden oldtimers (exclusieve) en youngtimer zijn qua uitvoering en prijs erg variërend. Dit zorgt ervoor dat er voor elke autoliefhebber de mogelijkheid ontstaat om voor zijn favoriete auto een interessant bod uit te brengen. Autoweetjes brengt in regelmaat, de meest interessante old en youngtimers onder de aandacht.

Deze keer onder de aandacht: Mercedes-Benz - 230SL Pagode - 1967

Mercedes-Benz-230SL-Pagode-1967

De Mercedes Benz Pagode is een populaire klassieker en stijgt nog steeds in waarde waardoor het niet alleen een hele leuke hobby auto, maar ook een goede investering is. Het lakwerk heeft een mooie glans met enkele kleine beschadigingen, deze Pagode is een leuke en nette auto om in de zomer mee te gaan toeren. De auto rijdt goed, de motor is droog en draait mooi rond, de versnellingsbak schakelt soepel. Toerenteller en benzinemeter functioneren niet. Het interieur verkeert in nette staat en soft top is goed sluitend, deze heeft enkele gebruikssporen op de zijflanken. De onderzijde van de auto is goed geconserveerd, apk keuring is geldig t/m februari 2020. Maak een gratis Catawiki account aan en blijft op de hoogte van het laatste aanbod.

aps-turbo
kroon-oil
shortlease
vdhtools.nl
KHM katalysators
winparts.nl
autoverleden
nha
Autoverleden logo

Autoverleden – schadeverleden via kenteken of chassisnummer opvraagbaar.

autoverleden.nl
OBDwarenhuis

Zelf je auto uitlezen? en opzoek naar deskundig advies? De oplossing voor uw diagnoseprobleem!

OBDwarenhuis.nl