autoverleden
winparts.nl
cursus autotechniek

Adverteren met een auto gerelateerde website of webshop:


Autoweetjes biedt voor eigenaren van een auto gerelateerde website of webshop interessante advertentiemogelijkheden. Ook voor marketeers in de automotive branche is het wellicht interessant via autoweetjes een tekst advertentie, banner, of artikel te laten plaatsen.

Mogelijkheden advertentie plaatsing en artikel plaatsing:


Mogelijkheden advertentie plaatsing:

Voor €59,- per jaar is het mogelijk op een pagina naar keuze een kleine tekst/banner advertentie te laten plaatsen. Zie voorbeeld hieronder. (deze is terug te zien op de homepage)

adverteer-voorbeeld
Voor €350,- per jaar is het mogelijk op ruim 200 pagina's een banner van 290x118 te laten plaatsen. zie voorbeeld hieronder. (deze is terug te zien op de homepage)

adverteer-voorbeeld
Ook een combinatie van advertentie plaatsingen, zoals bijvoorbeeld op meerdere pagina's een kleine tekst/banner advertentie van €49,- per jaar is mogelijk. Bij een grotere afname hanteren we bulk korting. Informeer naar de mogelijkheden.

Mogelijkheden artikel plaatsing:

OPGELET! Wij plaatsen GEEN artikelen met uitgaande links die casino of 18 plus gerelateerd zijn. Wij plaatsen alleen auto gerelateerde artikelen met "auto gerelateerde" uitgaande links.

De kosten voor het laten plaatsen van een aangeleverd artikel zijn eenmalig €220,- En inclusief het schrijven van een artikel €245,- Voor uitgebreide uitleg en voorbeeld plaatsing zie pagina .

Voorwaarde: Het is zonder toestemming van derde niet toegestaan om auteursrechtelijk beschermde afbeeldingen, content en foto’s voor een aangeleverde advertentie of artikel te gebruiken.

adverteer-voorbeeld-all-devices
(Contact: marketing autoweetjes)

Sitemap:

Technische Informatie

Algemene Auto Informatie

Overige autoweetjes