Kentekencheck
autoverleden
winparts.nl
cursus autotechniek

aanbod laadkabels


Kabels en oplaadmogelijkheden per uitvoering auto:


4EV heeft een ruim aanbod van goedkope laadkabels, laadstations, thuisladers, laadpalen en overige accessoires voor je elektrische of hybride auto. Bij 4EV heb je daarnaast direct inzicht welke accessoires voor jouw auto geschikt zijn. Daarnaast vindt je op 4EV.nl ook uitgebreid informatie over bijvoorbeeld de verschillende laadtijden per type auto, laadkabel en laadpaal.

Goedkope auto laadkabel kopen? 4EV is actief in Nederland en de UK, hierdoor kunnen zij zeer scherp inkopen. 4EV levert hoge kwaliteit laadkabels tegen de laagste prijs. Mocht je een laadkabel ergens anders goedkoper vinden, dan betalen zij het verschil in prijs terug! Zo koop je bij 4EV.nl gegarandeerd een goedkope laadkabel van hoge kwaliteit.

Mogelijkheden en advies per type auto:


4EV geeft je graag advies op maat zodat je altijd een goede keus maakt. 4EV kan zelfs de installatie verzorgen met hun eigen installatieservice.

4EV heeft Type 2 Mennekes laadkabels en Type 1 laadkabels die voor de volgende automerken geschikt zijn: Audi, BMW, BYD, Cadillac, Chevrolet, Citroën, Fiat, Fisker, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Kia, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Smart, Tesla, Toyota, Volkswagen en Volvo.

laadkabel audi
laadkabel bmw
laadkabel byd
laadkabel cadillac
laadkabel chevrolet
laadkabel citroen
laadkabel fiat
laadkabel fisker
laadkabel ford
laadkabel honda
laadkabel hyundai
laadkabel jaguar
laadkabel kia
laadkabel mercedes benz
laadkabel mitsubishi
laadkabel nissan
laadkabel opel
laadkabel peugeot
laadkabel porsche
laadkabel renault
laadkabel smart
laadkabel tesla
laadkabel toyota
laadkabel volkswagen
laadkabel volvo
laadkabel type 1
laadkabel type 2
Onderhoud reparatie hybride elektrische auto
Onderhoud van hybride en volledig elektrische auto’s: We zien de technieken in de autowereld sterk veranderen zo zien we buiten de hybride auto’s ook de volledig elektrische auto’s toenemen. Met deze veranderingen veranderd ook het onderhoud van de auto . Zo zal bijvoorbeeld het vervangen van een distributieriem in de toekomst steeds....... Lees hier meer over onderhoud bij hybride en elektrische auto’s.
dagwaarde auto
Dagwaarde auto: Bij het opzoek gaan naar een nieuwe of tweedehands auto is vaak de eerste vraag , wat is mijn eigen auto nog waard. Daarbij is vooral de leeftijd van de auto en het aantal gereden kilometers bepalend. Maar ook het vraag en aanbod aspect telt hierbij mee. Een zware auto of grote diesel is over het algemeen minder populair dan een kleine zuinige auto. Daarnaast.... Lees hier meer over dagwaarde auto bepalen.
soorten in elektrische auto rijden
Uitvoeringen en verschil in elektrische auto rijden: Er bestaan meerdere mogelijkheden en uitvoeringen om elektrische auto te rijden. Het grootste verschil in deze is de hybride, de hybride plug-in, de range extender en de volledig elektrische auto. We geven een korte uitleg over de grootste verschillen bij deze vier. Ondanks dat er steeds meer laadpallen........ Lees hier meer over het verschil in elektrische auto rijden.
ontwerp auto
Auto ontwerp in het kort: Voor elke auto ontwerper geldt dat het hele proces een zoektocht naar vormen is. Voor het ontwerpen van een auto is inspiratie nodig; alles om je heen kan je op een idee brengen. De straat, televisie en natuurlijk de autobladen met de presentatie van de nieuwste modellen. Het duurt een paar jaar na de eerste schets voordat de auto werkelijk...... Lees hier meer over auto ontwerp.
elektrische auto
Elektrische auto: De autowereld is al langer op zoek naar aandrijf bronnen die geen of nauwelijks vervuiling uitstoten. Elektrische auto's lijken goede kansen te hebben. Deze types kampen echter technisch gezien met een niet onaanzienlijk probleem: de actieradius is klein en het prestatieniveau laag. Bovendien moet een dergelijke auto altijd een keer 'aan de stekker', waar..... Lees hier meer over de elektrische auto.
gebruikte auto
Tips aanschaf occasion - oldtimer: Een occasion kopen is natuurlijk een prachtig moment. Maar, liever geen kat in de zak. Als je dat wilt voorkomen is het zaak om als het ware een complete checklist af te lopen waarbij op allerlei punten gelet wordt. Helaas is het onderstaande verhaal natuurlijk niet volledig, maar het biedt wellicht een goed eerste handvat. Sla de proefrit..... Lees hier meer over aanschaf occasion.
uitleg elektrische laden auto
Laadpalen en opladen elektrische auto: Met de toename van hybride en elektrische auto’s nemen ook het aantal laadpalen toe. Er bestaan verschillende mogelijkheden en uitvoeringen om uw auto op te laden. Als eerste benoemen we de laadpaal aan huis. Daarmee kan je de auto via je eigen elektriciteitsnetwerk opladen. Dit kan dus ook met uit zonnepanelen...... Lees hier meer over het opladen van een elektrische auto.
 autogereedschap specialgereedschap
Autogereedschap specialgereedschap: Bij het sleutelen aan de auto is net zoals bij elke andere klus het juiste gereedschap het halve werk. Bij bepaalde reparaties is het zelf zo dat er speciaal gereedschap gebruikt dient te worden om een reparatie op de juiste manier uit te voeren . Denk daarbij aan het centreren van de koppeling of afstellen van een distributie aandrijving...... Bekijk hier een ruim aanbod aan autogereedschap.
Sitemap:

Technische Informatie

Algemene Auto Informatie

Overige autoweetjes