Telefoonhouder auto

Telefoonhouders voor in de auto zijn vrijwel onmisbaar. Dit is al jaren het geval, en ieder jaar lijken er steeds meer soorten telefoonhouders er bij te komen. Niet alleen qua functionaliteit of uiterlijk komen er steeds nieuwe typen. Ook op het gebied van je telefoon aan je houder bevestigen kan op een heleboel verschillende manieren. Er is genoeg keus voor iedereen, maar waar baseer jij jouw keus op? Wat is het verschil tussen deze type telefoonhouders op het gebied van veiligheid, gebruikersgemak en is het meest praktisch? Wij zetten in dit artikel de meest populaire type telefoonhouders op een rij. In samenwerking met hoesjesdirect, specialist in telefoonhoesjes en accessoires, helpen wij je de meest ideale telefoonhouder te vinden.

Telefoonhouder met zuignap

Dit is waarschijnlijk een van de oudste soorten telefoonhouders. Het is een houder met heel simpel systeem van bevestigen, wat maakt dat je niet te lang priegelt. Er zit bij de hals vaak een vacuüm houdende klep, die er voor zorgt dat deze tijdens de meest intensieve autoritten veilig bevestigd blijft. Op de zuignap zelf zit een beschermende folie. Zodra deze verwijderd is, kun je een plek op je ruit uitkiezen om je houder te plaatsen. In principe is het zelfs niet vereist om deze op je ruit te plakken. Ieder platte oppervlak kan gebruikt worden. Echter blijkt uit ervaring dat je houder het best op je ruit geplaatst kan worden. Verder is het plaatsen van je telefoon ín de houder heel simpel. Er zitten twee klemmen die jouw telefoon tijdens de rit vasthouden. Zoek je iets wat heel makkelijk te bevestigen en te gebruiken valt? Dan is de telefoonhouder met zuignap het accessoire waar jij naar zoekt.

telefoonhouder

Een ventilatierooster telefoonhouder

Naast de klassieke zuignap houder, kun je ook je telefoonhouder bevestigen aan je ventilatierooster. Deze telefoonhouder voor de auto heeft ook twee klemmen die je telefoon vasthoudt. Het enige verschil is dat je de houder zelf vestigt in de schotjes van je ventilatierooster. Het fijne aan dit type telefoonhouder is dat deze buiten je zicht van de weg zit. Je moet er echter wel rekening mee houden dat niet iedere ventilatierooster prettig gepositioneerd is om dit type houder te gebruiken. In vele gevallen is het wel zo, maar dat moet je zelf beoordelen. Mocht je jouw smartphone vooral gebruiken als een multimedia-apparaat tijdens het rijden, dan is dit de meest ideale oplossing.

Telefoonhouders met magneet

Een nieuwkomer wat telefoonhouders betreft, is de telefoonhouder met magneet. Dit type telefoonhouder komt met een metalen plaat, die je aan de achterkant van je telefoon dient te plaatsen. Hierdoor is je telefoon bevestigen in je houder makkelijker dan ooit. Je zet je telefoon tegen de houder aan en hij blijft stabiel hangen! Je zou wellicht denken dat dit niet stabiel genoeg is, maar niets is minder waar. Je telefoon blijft stabiel hangen, ook tijdens hobbelige ritten. Ook blijft je hardware onaangetast door het magneetje, in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt. Hij bestaat nog niet zo lang, maar dit type telefoonhouder is misschien zelfs de beste optie van alle houders.

aps-turbo
kroon-oil
shortlease
vdhtools.nl
KHM katalysators
winparts.nl
autoverleden
nha
Autoverleden logo

Autoverleden – schadeverleden via kenteken of chassisnummer opvraagbaar.

autoverleden.nl
OBDwarenhuis

Zelf je auto uitlezen? en opzoek naar deskundig advies? De oplossing voor uw diagnoseprobleem!

OBDwarenhuis.nl