De autobezitter en het belang van de auto

Onder de autobezitters kennen we in principe verschillende groepen. Zo hebben we de mensen waarbij de auto alleen wordt gezien als vervoermiddel om van A naar B te rijden. Een andere groep autobezitters ziet de auto langs een vervoermiddel ook als een stukje hobby. De auto van deze groep is vaak herkenbaar aan een goed uitziende auto met daaronder een set van mooie velgen. Bij weer een andere groep is de auto hun grootste hobby. Dit zien we over een grotere Leeftijdsgroep, maar vooral onder de jongere zien we dat daarbij ook de tuning en styling aan de orde komt.

Car tuning en styling

Bij car styling hebben we het over de looks van de auto en bij car tuning is de doelstelling om meer performance te behalen. Bij tuning en styling denken we dan aan sport filters, sport uitlaten en diverse mogelijkheden in verlichting, zoals verschillende soorten xenon verlichting. Ook bij de aankoop van tuning en styling onderdelen is het van belang dat er voor kwaliteitsonderdelen wordt gekozen. Een grote bekende aanbieder hierin is auto tuning shop extreme carstyling. Dankzij het netwerk van de eigenaar kunnen ze top kwaliteit auto tuning onderdelen voor de laagste prijzen aanbieden. Een ander belangrijk aspect bij car tuning en styling is de wegligging van de auto.

onderstel-schokbrekers

Wegligging en tuning en styling

Bij het onderstel van de auto hebben we het over een subframe, draagarmen of een cardanas. Om de auto stabiel over de weg te laten rijden wordt de ophanging daarbij voorzien van veren en schokdempers, ook wel schokbrekers genoemd. Zo heeft elk type auto zijn eigen ophangsysteem.

Als we het over de verbetering van de wegligging van de auto hebben denken we vooral aan veranderingen aan de veren en schokdempers. U zult begrijpen dat als de auto lager aan de grond ligt dit de wegligging sterk ten goede zal komen. Om dit te verwezenlijken kan er een verlaging set worden gemonteerd. Dit in combinatie met de juiste schokdempers zal de wegligging maximaal worden verbeterd. Ook hierbij is het gebruik van de juiste kwaliteit in onderdelen erg belangrijk. Aanbevolen merken van schokdempers, veren en verlaging sets zijn topmerken als Bilstein, Eibach en Koni. Bekijk het volledige aanbod waaronder ook de koni schokdempers op extreme carstyling.

aps-turbo
kroon-oil
shortlease
vdhtools.nl
KHM katalysators
winparts.nl
autoverleden
nha
Autoverleden logo

Autoverleden – schadeverleden via kenteken of chassisnummer opvraagbaar.

autoverleden.nl
OBDwarenhuis

Zelf je auto uitlezen? en opzoek naar deskundig advies? De oplossing voor uw diagnoseprobleem!

OBDwarenhuis.nl