Welk voordelen heeft wagenparkbeheer voor bedrijven?

Wagenparkbeheer wordt ook wel fleetmanagement genoemd. Dit betekent het verzorgen van de auto’s voor een bedrijf, echt in de breedste zin van het woord. Met wagenparkbeheer zal namelijk alles van A tot Z geregeld worden. Hierbij kun je onder andere denken aan het selecteren van de auto’s, maar ook het regelen van de verzekeringen, het onderhoud, de banden, de brandstofadministratie, ga zo maar door. In veel gevallen wordt dit alles geregeld met behulp van full operational lease. Binnen deze zakelijke leasevorm zal alles opgenomen worden binnen een leasecontract. Per maand moet de onderneming dan een vast bedrag betalen voor het wagenparkbeheer. Dit heeft een paar voordelen.

Leasecontract op maat

Als je een zeer compleet leasecontract wilt dan zal dit geregeld worden bij wagenparkbeheer. Ook is het mogelijk om juist minder servicecomponenten nodig te hebben. Het bedrijf bepaalt namelijk de inhoud, terwijl de leasemaatschappij het contract exact op maat zal maken. Welk leasecontract je dan ook mag kiezen, je zult altijd profiteren van een gelijk tarief voor meer en minder kilometers. Ook ontvang je pas een hercalculatie bij 15 procent kilometer afwijking.

wagenparkbeheer

Heldere voorwaarden en één vast aanspreekpunt voor advies

Er zijn nog meer voordelen waar een onderneming van kan genieten als het voor wagenparkbeheer gaat. Zo zullen de voorwaarden van het leasecontract altijd volledig helder zijn. Er zullen dus geen verrassingen zijn, terwijl ook de leasetarieven altijd helder en transparant zullen zijn. Bovendien zul je altijd één vast aanspreekpunt hebben als je als bedrijf een wagenparkbeheer contract afsluit. Hij of zij kan je altijd persoonlijk advies geven. Zo kan er gekeken worden naar de wensen van het bedrijf, maar ook het wagenpark en het gebruik van de auto’s.

Passende leasevorm

Welke leasevorm het beste past bij je onderneming hangt van allerlei factoren af. Samen met het vaste aanspreekpunt zul je hiernaar kunnen kijken. Door dit te doen zal het mogelijk zijn om gezamenlijk tot het beste en meest kostenbewuste advies op maat te komen. Dit zal leiden tot een heldere offerte voor financial lease, shortlease, operational lease of een mix van deze vormen. De leasevorm is dus altijd passend voor je bedrijf.

aps-turbo
kroon-oil
shortlease
vdhtools.nl
KHM katalysators
winparts.nl
autoverleden
nha
Autoverleden logo

Autoverleden – schadeverleden via kenteken of chassisnummer opvraagbaar.

autoverleden.nl
OBDwarenhuis

Zelf je auto uitlezen? en opzoek naar deskundig advies? De oplossing voor uw diagnoseprobleem!

OBDwarenhuis.nl